Ce îți ofer

Consiliere psihologică

Îți ofer sprijin și îndrumare pentru ca tu să înțelegi ce ți se întâmplă, să afli dacă și în ce fel trecutul și-a pus amprenta pe emoțiile și acțiunile tale din prezent și cum îți poți accesa resursele tale interioare pentru a redobândi o stare emoțională mai bună. Consilierea psihologică este utilă în rezolvarea problemelor sociale și profesionale, a celor legate de școală la copii și adolescenți și în prevenția apariției unor posibile tulburări. Urmăresc să obțin îmbunătățirea stării tale de bine, diminuarea nivelul de stres și rezolvarea crizelor din viața ta.

Evaluare psihologică

Evaluarea psihologică se referă la procesul prin care se clarifică cauzele și modurile prin care o persoană de orice vârstă, manifestă, la un moment dat (sau în mod repetat), simptome de disconfort, suferință sau nemulțumire în propria funcționare emoțională, relațională, cognitivă și comportamentală. Evaluarea psihologică nu reprezintă doar aplicarea unor teste specifice ci este mai degrabă un demers care se desfășoară și se completează pe tot parcursul procesului terapeutic.

Dezvoltarea și corectarea limbajului

Stimularea și/sau corectarea limbajului la copii sau adulți. Într-un cadru adecvat, prin tehnici de joc și aplicații distractive, vom lucra pentru stimularea, dezvoltarea sau corectarea limbajului și dezvoltarea motricității fine.
Cele mai întâlnite tulburări de limbaj la copii sunt:
- tulburări de pronunţie - este afectată pronunţia unuia sau a mai multor sunete (dislaliile, rinolaliile, dizartria);
- tulburări de ritm şi fluență - bâlbâiala, tahilalia (vorbirea accelerată), bradilalia (vorbirea foarte lentă);
- tulburări ale limbajului scris-citit - dislexo-disgrafia.
Pentru tulburările de limbaj se recomandă terapia începând cu vârsta de 4 ani. Pentru stimularea și dezvoltarea limbajului se poate începe de la 2, 3 ani.

Psihoterapie individuală

Psihoterapia experienţială a unificării P.E.U. este o metodă holistică, centrată pe analiza de simbol, dezvoltare personală şi autoschimbare prin intermediul exerciţiului provocator, improvizaţiei şi meditaţiei creatoare cu suport artterapeutic şi expresiv. Utilizează puterea transfiguratoare a metaforei şi a resemnificării experienţei trăite, reconectând Egoul cu Sinele şi stimulând procesele de unificare, integrare şi transgresare, interne şi externe. Este o terapie individuală şi colectivă (de grup, de familie şi organizaţională), atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi adolescenţi. Plasează în centrul preocupărilor dezvoltarea şi transformarea umană.

Training organizațional

Programe de instruire și dezvoltare pentru angajații și managerii din cadrul organizațiilor.